Menu

Herosa forlaget skal skape bøker som betyr og forandrer noe.

Hvorfor har jeg etablert et eget forlag?

Herosa konsept

Herosa AS ble etablert for å gi ut bøker som er viktig for samfunnet. Bøkene skal ha god kvalitet og vitenskaplig bakgrunn. Forlaget vil inkludere leserne i aktuelle prosjekter og skape et personlig forhold mellom lesere og forfattere.

Jeg har bestemt meg å gi ut bøkene selv for å få mest mulig frihet:

Et eget forlag åpner for muligheten til å nå menneskene som skal lese bøkene mine på en god og personlig måte. Dette garanterer at jeg kan lage bøkene akkurat som jeg vil og nå akkurat de menneskene jeg vil hjelpe. På den måten skal jeg ha et nært forhold til leserne som vil bli inkludert i alle aktuelle prosjekter via moderne teknologi og sosiale media. Dette vil garantere at bøkene virkelig svarer på lesernes ønsker og behov. Selv om det sikkert blir en tøff vei med mange utfordringer vil jeg ha bedre kontroll over innhold, design, distribusjon og markedsføring av bøkene.

Det vil bli oppsatt en prosjektgruppe inkluderende faglige eksperter og språklige konsulenter (redaksjonell tilbakemelding, språkvask og korrektur) for å sikre kvaliteten av bøkene.

I USA har mange forfatterne allerede bestemt seg å «emansipere seg» fra de store forlagene. De kaller seg for uavhengige eller «indie authors» og det har blitt en stor organisert bevegelse i engelskspråklig rom.

Desverre  er det veldig dyrt å gi ut første boken selv og jeg har fortsatt ikke nok sponsorer for å kunne gå i produksjon. Men alle kan hjelpe! Jeg gleder meg over alle som vil støtte meg i dette og være med på veien til ferdig bok. Hvis du vil støtte prosjektet se på Herosa støttemuligheter og gjerne del prosjektet i sosiale media:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply