Menu

Hva er egentlig kreft? ble plukket ut til Markedsføringsprosjekt fra Boldbooks, støttet fra Kulturrådet

Budskapet om boken «Hva er egentlig kreft?» skal nå spres videre.

Gründerselskapet BoldBooks har fått midler fra Kulturrådet gjennom støtteordningen Kreativ næring. Prosjektet “Digital markedsføring av bøker” skal komme uavhengige forfattere til gode. Jeg er utrolig glad, takknemlig og litt stolt at boken «Hva er egentlig kreft» ble valgt ut til å være med i dette.

I går hadde vi vår første inspirerende og spennende møte. Nå skal vi utvikle nye strategier og bruke nye teknologier for å få bøkene våre ut til leserne. Jeg gleder meg stort til noen kreative og produktive måneder og satser på å spre kunnskap, trøst å håp til enda flere barn som har spørsmål om kreftsykdommen. Du kan lese litt mer om alle de flotte forfattere som er med på Boldbooks blogg

Boldbooks-Markedsføring-Hva er egentlig kreft-Herlofsen-KulturrådetDenne fine gjengen skal hjelpe meg å få ut boken «Hva er egentlig kreft?» til enda flere familier.

[optinform]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply