Menu

Gründer i Norge

Å være Gründer i Norge: «Om magiske nøkler og hemmelige dører» (10min-60min)

Hvordan skaper du din egen drømmejobb? Hvilke egenskaper trenger du for å etablere din egen virksomhet? Hvordan lykkes som gründer med innvandrerbakgrunn og uten Norsk nettverk? Hva skal du gjøre når du møter en lukket dør og sitter fast med prosjektet ditt?

Les blogginnlegget om eller se presentasjonen  fra Energetics konferansen 2016

Trenger du en dyktig mentor, som hjelper deg å oppnå gründerdrømmen?

Se på intervju om innlegget mitt på åpningsdagen av til Asker næringsråd  Gruendersjanse 2019: Sarahs Gruenderinspirassjon

Jeg har vært med i forskjellige mentorprogrammer som mentee og som mentor og bidrar gjerne med kunnskapene mine for å hjelpe deg til å lykkes.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Telefon: +47 97084286