Menu

Energetics 2016- Foredrag og møte med Erna Solberg

I dag var jeg så heldig å bli invitert til å fortelle om visjonen min på en stor gründer konferanse –Energetics 2016. For en spennende dag med mange flotte mennesker!

Jeg holdt foredrag med tema gründerinspirasjon, som jeg synes var veldig koselig. Skulle fortelle om min erfaring som etablerer av Herosa forlaget, min visjon om å  bruke kunnskapene mine til å skape noe av verdi og alle opp- og nedturer underveis. Kjempefin mulighet å spre ordet om boken «Hva er egentlig kreft?» og å fortelle litt om de nye prosjektene mine. Her kan dere se på Energetics presentasjonen min online eller last den ned som PDF(Energetics 2016-Herlofsen).

energetics-2016-1

Det beste var å møte så mange interessante og engasjerte folk og ikke minst å hilse på statsministeren Erna Solberg som åpnet konferansen og tok et eksemplar av boken «Hva er egentlig kreft?» med seg hjem. Veldig stas å sitte sammen med henne i første rekke og til og med finne tid til en liten prat i pausen. Veldig gøy å kunne spre budskapet om boken videre på denne måten og jeg gleder meg over mange nye støttespillere og potensielle samarbeidspartnere. Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger og hadde mange hyggelige samtaler. Nå er jeg optimistisk at vi vil klare å få disse bøkene dit de skal- ut av lageret og hjem til barna. Dette var en herlig dag!

Tusen takk for bilder fra Emanuele Lombardo

[optinform]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply