Menu

Hva er egentlig kreft? skal til Tyskland

Hurra! Akkurat en måned til den store lanseringen av boken min i Tyskland.

«Hva er egentlig kreft?» har blitt til en ny bok med nytt språk, nye tekster, ny tittel, nye illustrasjoner, nye støttespillere og nytt forlag. Egentlig føles det som en helt ny bok og jeg er nesten like spent som første gang.

Wie ist das mit dem Krebs Titel

Utrolig gøy  å se hvordan den nye boka «Wie ist das mit dem Krebs?»  ble til. Thienemann-Esslinger (Gabriel) forlaget i Tyskland har kjøpt de internasjonale rettighetene i fjor og plutselig ble alt veldig stort. De ville utvide boken og forandre ganske mye på den. Det har derfor vært en del skriving de siste månedene og jeg gleder meg å dele de nye tekster med dere på Norsk her på hjemmesiden etterhvert. Til slutt ble min lille Norske bildebok med 16 dobbelsider til en ordentlig lesebok med 95(!!!) sider og morsomme nye illustrasjoner fra en kjent Tysk barnebokillustratør, Dagmar Geissler.

Nå er alle tekstene klare, illustrasjonene er på plass og boken er sendt til trykkeriet. Hurra, hurra, hurra!

Wie ist das mit dem Krebs-Manus

Er utrolig stolt at den Tyske Krefthjelpen(Deutsche Krebshilfe) elsker boken og skal støtte den på veien ut til familiene. Og 50cent av hver bok vi selger skal gå til dem og støtte dem i jobben med kreftrammede familier. Synes det er litt ekstra koselig at boken min skal samle inn penger for en slik god sak.

Så sommeren skal brukes for å reise litt rundt i Tyskland og være med på forskjellige arrangementer og lesestunder. Gleder meg stort!

Wie ist das mit dem Krebs-Katalog

 

PS: Hvis noen har lyst å lese litt på Tysk: Boken kan nå forhåndsbestilles og Amazon leverer den til og med til Norge;-)

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply