Menu

Takepart- ny drømmejobb i formidling

La oss spre kunnskap og forståelse for forskjellige sykdommer i hele Norge!

Ett bilde sier mer enn tusen ord-

Jobber du i en pasientorganisasjon eller har du en sykdom som du vil snakke om? Jobber du i helsevesen og ser behov for informasjon av pasienter eller samfunnet? Er du lærer og ønsker deg nye spennende og lett forståelige undervisningsopplegg om medisinske tema til elevene dine?

Jeg har fått drømmejobb som prosjektutvikler for Takepart– et kjent Tysk mediefirma som jobber med pasientinformasjon. De har hatt noen veldig flotte prosjekter her i Norge og jeg skal finne på mange flere. Vi skal lage filmer, videoserier, animasjoner, nettsider og workshops til pasienter, pårørende (barn og voksne) og helsepersonell. Vi kan sette sammen prosjektgrupper og hjelpe med finansieringen. Så bare ta kontakt hvis du har en idé, et ønske eller ser behov for informasjon. Og gjerne del innlegget med alle du kjenner. Kanskje vi kan skape noe flott sammen?Åpenhet om sykdom og formidling av fakta er de to ting jeg brenner for, så jeg gleder meg masse til mange spennende prosjekter fremover!

Se en liten introduksjonsvideo: Takepart-La oss skape noe sammen

Takepart-«Hos oss står mennesker i fokus»

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon eller har lyst å snakke om en prosjektide:

Kontakt Herosa

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. I will not give your information to anyone else.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply