Menu

Støtte og Sponsoring

Støttespillere av boken «Hva er egentlig kreft?»

Manusutviklingen ble støttet av Det faglitterære fond (NFF) 

logo nff

Innhold ble utviklet sammen med Kreftforeningen.

Produksjonen av bildeboken ble støttet av Norsk Kulturfond

logo kulturrådet-støtte herosa

Jeg leter alltid etter sponsorer som kan hjelpe å få denne boken ut til barna!

Tusen takk for støtte fra:

logo sparebank1

Støttespillere av boken «Hva er egentlig allergi?»

Manusutviklingen blir støttet av Det faglitterære fond (NFF) 

logo nff

Innhold blir utviklet sammen med NAAF

Logo NAAF

Har du et firma eller stiftelse?

Min visjon er at disse bøkene blir tilgjengelig til alle barn som har behov for de. Kanskje dere vil gjøre bøker tilgjengelig for skolene i nærmiljø? Kanskje dere vil utstyre deres lokale helsestasjoner med bøker? Eller gi bøker til deres lokale sykehus? Kanskje dere ser etter et prosjekt som støtter barn i en vanskelig situasjon (kreft eller allergi) og som gir dere positiv omtale? Mulighetene til å gi glede til disse barna er mange, så gjerne ta kontakt og bli sponsor! Vi kan finne på noe fint til barna sammen og snakke om plassering av logo, lenke til nettsiden deres og omtale i presse og media. Jeg stiller gjerne opp til foredrag og intervjuer og kan bidra med positiv oppmerksomhet til bedriften deres.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. I will not give your information to anyone else.

Alle kan hjelpe!

Synes du et av prosjektene er viktig? Brenner du for temaet? Vil du støtte en god sak? Alle er mer enn hjertelig velkommen til å hjelpe å spre ordet om bøkene. Ta kontakt og se gjerne på støttemuligheter i nettbutikken.

Støtte Herosa

Leave a Reply