Menu

Reisen begynner- Herosa har en hjemmeside

hjemmeside herosa asDa er vi i gang. Første skritt til å nå mest mulig mennesker med prosjektene mine er gjort og hjemmesiden er laget.

Siden jeg er overbevist at det er best å kunne styre mest mulig selv og ha kontroll over verktøyene mine, har jeg bestemt å lære meg webdesign. Hvem hadde vel trodd at jeg kan programmere noe så fint…? Men hjemmesiden er sikkert ikke perfekt enda og jeg er takknemlig for all tilbakemelding som gjør den bedre. Ikke nøl å si fra hvis du finner feil eller den ikke fungerer som den skal på din PC/mobil/iPhone og jeg skal prøve å fikse det så fort som mulig! Jeg er jo opprinnelig fra Tyskland, så gjerne si ifra hvis dere finner noen dumme Norskfeil. Jeg prøver så godt jeg kan og vil  ikke engasjere en redaktør for hver innlegg jeg plasserer her;-) Tusen takk for hjelpen!

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. I will not give your information to anyone else.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply