Menu

Hva er egentlig kreft?-Møte på rikshospitalet og radiumhospitalet-spørreundersøkelse

Denne uken har jeg vært på sykehusene i Oslo for å legge ut Flyern min. Jeg må bare si at jeg er veldig imponert av alle disse fine og gode menneskene! Jeg fikk møte noen familier og på Radiumhospitalet kom jeg midt i et fantastisk trekkspill konsert. Sykepleierne danset med kreftsyke pasienter i gangen og jeg ble veldig rørt! Selv om jeg synes at ingen barn skulle oppleve kreft i familien er det helt fantastisk å se at det finnes mennesker som lager noe positivt rundt det. Stor respekt for helsepersonell og familiene som har dette som hverdag og klarer å vise til barna at solen skinner likevel og ikke alt er mørkt. Denne følelsen skal jeg i hvert fall ta inn i boken min!

Og jeg fikk ideen til å lage en ordentlig spørreundersøkelse som kanskje er lettere å svare på enn å ta kontaktinitiativ via flyer: Gjerne ta deg 10 min tid til å svare på den eller del med venner:

Hva er egentlig kreft

Spørreundersøkelse: Har du barn og kreft i familien?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply