Menu

Hva er egentlig kreft?-Avslutting av spørreundersøkelse

 

barn bok kreft

Tusen takk til alle som har deltatt i min spørreundersøkelse. Jeg føler at jeg har nok material nå for å skrive manuskriptet ferdig og skal avslutte undersøkelsen i morgen. Det har gått 30 dager og jeg har hørt mange fine og tøffe historier. Dere var virkelig en stor inspirasjon og jeg er veldig takknemlig for alle som tok seg tid til å svare. Jeg gleder meg til å finne svar på alle disse fantastiske spørsmålene fra barna deres! Selv om noen av dem virkelig var tøffe og helt annerledes enn spørsmålene jeg er vant til fra jobben som forsker. Og jeg må si at noen av spørsmålene kanskje ikke har noen svar, men det er vel viktig å innrømme at vi ikke vet alt. «Er lillesøster en engel nå?» Selv om jeg har studert naturvitenskap, tørr jeg ikke svare nei på det men synes det må være plass til undring og håp.

Jeg ønsker dere masse lykke til videre og vil gjøre mitt beste for å skape en bok om kreft til barn som ikke bare formidler kunnskap men også sprer håp og trøst.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply