Menu

Hva er egentlig kreft?- Konsept til barnebok om kreft er klar og manus skriver seg selv

Blogg Herlofsen Herosa barnebok om kreftNå er jeg godt i gang med skriveprosessen for min barnebok om kreft. Jeg hadde gruet meg litt til å starte men det gikk helt strålende.

Konseptet står og boken vil bli en kombinasjon av

  1. fakta som formidler kunnskap og forståelse om kroppen og kreftsykdommen og
  2. svar på mange av de personlige barnespørsmål som jeg har fått fra dere. Den delen skal gi håp, trøst og mot til å snakke om tema

Barna som leser boken skal vite at de ikke er alene med dette og at det finnes mange mennesker som vil og kan hjelpe dem. De skal vite at det er lov å stille spørsmål og at de blir sett og forstått av oss voksne.

Jeg har samlet så mye fakta, innspill og barnespørsmål rundt kreft at manus nesten skriver seg selv. Tenkte egentlig at dette skulle bli en liten bok, men ser at det er behov for litt mer informasjon. Og jeg ser igjen at barn er veldig forskjellige. Så dette blir en utfordring å svare på alles behov. Men jeg er klar til å finne en løsning på dette!

Tusen takk til alle dere som er med på veien!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply