Menu

Hva er egentlig kreft?- Tusen takk for innspill!

Jeg vil gjerne finne flere barnefamilier som deler erfaringer med kreft og samler typiske barnespørsmål. Blogg Herosa tusen takk for innspill

Forrige uke har jeg lagt ut min Flyer på sosiale media. Det tar kanskje litt tid til den kommer fram til folk som vil bli med i prosjektet. Responsen har ikke vært overveldende enda. Jeg prøver å være tålmodig og venter spent på flere tilbakemeldinger. Gjerne fortsett med å dele flyern med vennene deres!

Men jeg har fått noen første tilbakemeldinger og jeg er veldig takknemlig for det. Det var noen sterke historier og noen tårevåte timer for meg. Men dette er jo grunnen at jeg skriver denne boken. Det er tøft å få kreft og det er enda tøffere når det er barn involvert som ønsker seg svar. Tusen hjertelig takk for deres fantastiske innspill og personlige historier.

Jeg fikk noen nye ideer og er sikker på at dette blir en fantastisk bok!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply