Menu

Hva er egentlig kreft?- Støttet av Norsk Kulturfond

Gladmelding:

I dag fikk jeg beskjed at Norsk Kulturrådet vil støtte produksjonen av boken «Hva er egentlig kreft?»

Dette er bare helt fantastisk og gir meg muligheten til å forsette å utvikle fine følgeprodukter til barnefamilier. Og jeg kan senke skuldrene og glede meg over å ha tatt valget å produsere en fin bok med store bilder fra profesjonell illustratør, med stort format og hard cover. Uten støtte hadde det vært ganske risikabelt men nå kan jeg bare nyte vekten av den store boken min.

Det er så utrolig godt å ha folk bak meg som ser viktigheten av prosjektet og hjelper meg å spre visjonen.

Så tusen hjertelig takk til Norsk Kulturfond. Dere er helt fantastisk og jeg har lyst og synge og danse og hoppe for dere!

Støtte Kulturfondet

[optinform]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply