Menu

Hva er egentlig kreft?- ferdig skrevet og illustrert

Jippieh! Boken  ”Hva er egentlig kreft?” er ferdig skrevet og illustrert.

Nå trenger jeg DERE til å sette produksjonen av boken i gang. Jeg har startet en folkefinansieringskampanje på bidra.no og håper å finne nok mennesker og bedrifter som bryr seg og vil gi noe for en god sak.

All hjelp er velkommen: På Bidra.no kan dere se på prosjektet. Dere kan selv bestemme støttebeløp eller velge mellom forskjellige belønninger. Dere kan forhåndsbestille boken eller bli sponsor med plassering av logo/navn og medieomtale. Del lenken gjerne med vennene og alle de som kunne være interessert i prosjektet. Hvis vi bare finner nok mennesker som bryr seg, kan vi virkelig få denne boken ut til barn i hele Norge!

Crowdfunding-hva er egentlig kreft-Herlofsen

Boken er skrevet for barn som har noen i familien med kreft eller som er blitt syke selv. Med en rekke fine bilder forklarer jeg hvordan cellene blir syke og hvordan vi kan hjelpe kroppen til å bli frisk igjen. Barna kan også lese hva andre barn tenker om sykdommen og forhåpentligvis finne svar på mange av sine egne spørsmål. Boken forklarer biologiske fakta, men vil også formidle trøst og håp. Den skal gi mye plass til felles undring og bidra til en åpen og god kommunikasjon om kreftsykdommen.

[optinform]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply