Menu

Hva er egentlig kreft?-Møte med ministeren, ny hjemmeside og første prøvetrykk

For en spennende uke som ligger bak meg.  Nå er vi virkelig i gang!

På mandag holdt jeg en presentasjon på etablerersenter i Ammerud for å fortelle litt om min historie som etablerer i Norge. Minister Sylvi Listhaug, TV2 og noen journalister var med på møte, som var ganske spennende og jeg storkoste meg.

Flott å være i gang med mine første pressemøter. Jeg fikk vist fram boken til ministeren og det var veldig deilig å få så god tilbakemelding fra henne. Hun likte boken veldig godt og foreslå å invitere helseministeren til lanseringen. Det må jo nesten prøves;-)

Tirsdag har jeg fått en ny profesjonell hjemmeside og er veldig fornøyd med det nye designet. Men det kan ta litt tid til alt fungerer som det skal igjen. Så gjerne si ifra hvis dere snubler over feil på PCen eller mobilen deres, da kan vi prøve å fikse dette.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. I will not give your information to anyone else.

Onsdag har jeg vært i møter med Barnekreftforeningen og Kreftforeningen for å snakke litt om produksjon og distribusjon av boken. Jeg er så veldig takknemlig at de hjelper meg med å spre budskapet og er spent hvordan samarbeidet forsetter. Jeg holder dere selvfølgelig oppdatert om lanseringsplanene.

På torsdag fikk jeg prøvetrykkene fra trykkeriet og resultatet var helt fantastisk. Gleder meg masse til å holde hele boken i hendene snart!

Prøvetrykk "Hva er egentlig kreft?"

Nå må jeg bare finne sponsorer som hjelper meg å sette produksjonen i gang!

Men jeg har allerede noen kreative tanker og kommer tilbake til det i løpet av neste uke…

[optinform]

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply