Menu

Hva er egentlig kreft? Hvordan får vi boken til barna?

Boken «Hva er egentlig kreft?» er nesten klar og en ny og veldig spennende fase begynner.

Boken skal finne sin vei til barna og jeg setter i gang med markedsføring.

Blogg Herosa Markedsføring

Dette er veldig nytt for meg og jeg står uten nettverk og erfaring. Så alle som har tips og triks , eller som kjenner noen, som kjenner noen, som kunne hjelpe meg med å nå fram til presse og media, er mer en hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

Motivasjonen min er ikke å selge  bok men å spre kunnskap trøst og håp. Bli med og ta kontakt hvis du har kreative ideer, nettverk, erfaring eller verktøy som kunne hjelpe meg.

Forrige uke fikk jeg muligheten til å presentere bokprosjektet på flerkulturelt etablerersenter i Ammerud. Emanuele Lombardo har invitert meg til et kurs av engasjerte entrepeneurer, som vil lære om etablering av eget bedrift og markedsføring. Sammen snakket vi om prosjektet og forskjellig strategier til å nå barnefamiliene. Jeg fikk mye god tilbakemelding og er veldig spent hvordan den samarbeiden kommer til å forsette. Tusen takk for meg!

 

Sarah holder foredrag om bokprosjektet på etablerersenter i Ammerud Bilde: Emanuele Lombardo

Sarah holder foredrag om bokprosjektet på etablerersenter i Ammerud.— Bilde: Emanuele Lombardo

[optinform]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply