Menu

Hva er egentlig kreft?-Nytt år, høy motivasjon og litt is i magen

Målet mitt for 2016 er å se boken min i en liten barnehånd og spre kunnskap, trøst og håp til mange familier.

Jeg leste en artikkel i Bergenes Tide forrige uke: Hvert år drømmer det tusenvis om å debutere som forfatter i Norge. Nå er jeg altså en av dem!

Herosa nyttårs blogg

Norske forlag mottok over 6000 manus men de aller fleste havnet vel rett i søppelkassa. Det var faktisk hele 99% av dem! Jeg synes det var ganske skummel lesing og jeg kjenner en litt rar følelse i magen.

Boken er jo så viktig og jeg har jobbet så hardt for den. I tillegg har så mange mennesker brukt så mye tid for å hjelpe meg med prosjektet og boken må jo bare finne veien til barna.

Så min motivasjon er fortsatt skyhøy og jeg skal gjøre alt jeg kan for å få denne boken ut til barna selv uten stor forlag i ryggen.

Jeg forsetter altså med litt is i magen. Og det føles igjen veldig godt å ha NFF og kreftforeningen med på veien. Og så er jeg innvarig takknemlig for alle de fine menneskene som kom med innspill og tilbakemelding for å sikre innhold og kvaliteten. Så tusen takk alle sammen!

Boken er språkvasket og bildene rusler inn fra illustratøren. Her er det fortsatt mye diskusjon og mange timer på skype hvor skisser flyr fram og tilbake. Men det blir så fint og jeg gleder meg ekstremt til å se første fargene i løpet av uka.

Så jeg forsetter å drømme om boken min i en liten barnehånd:

Hvis jeg kan hjelpe et eneste barn som er rammet av kreft i familien – hvis jeg kan trøste et eneste lite menneske og hjelpe til å finne svar på noen av de skumle spørsmålene som samler seg i hodet etter man har fått en kreftdiagnose – da blir jeg glad og vil se tilbake på 2016 som et vellykket år!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply