Menu

Hva er egentlig kreft?-jakt etter en god tittel til bokserien om barn og sykdom

Bokserie om barn og sykdomJeg er på jakt etter en god tittel til bokserien om kroppen, som skal forklare mange forksjellige sykdommer til barn. Så dere er alle hjertelig velkommen til å komme med forslag på min facebook side: Tittel til bok om barn og sykdom 

Konseptet er å formidle fakta om kroppen og samtidig gi svar på de mange spørsmålene jeg samler fra barn som møter sykdommen. Mitt forslag var: ”Slik er livet – barnespørsmål finner svar” Det er veldig fint på Tysk men fungerer vel dessverre ikke på Norsk…Deilig å ha en redaktør som sier ifra og forebygger at jeg bruker litt rare ord 😉

Tittel på bok om kreft var derimot ikke så vanskelig å finne. Vi hadde forskjellige alternativer og ble ganske fort enige at vi skal holde det enkelt. Så tittelen blir sannsynligvis rett og slett: ”Hva er egentlig kreft?”.

Ellers kom redaktøren min med mye veldig god innspill og det er fantastisk å se hvordan boken vokser seg til med hvert menneske som har gått gjennom manuskriptet. Jeg føler meg så heldig at jeg har fått denne muligheten til å leve drømmen min og bruke alt det jeg har lært for å hjelpe de som trenger det. Og jeg er så innvarig takknemlig for alle som hjelper til at dette blir en fantastisk bok.

Så gjerne bli med og kom med tittelforslag eller kommentarer!

Tusen takk for hjelpen!

Sarah

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply