Menu

Hva er egentlig kreft?- Trykkeferske bøker

Endelig har boken «Hva er egentlig kreft?» kommet fra trykkeriet.

Onsdag 11.mai 2016 var en stor dag. Jeg hentet en bil full av trykkeferske bøker fra Forlagssentralen. Jeg vet ikke hva som var best, følelsen av boken i min hånd eller lukten av de nye bøkene i bilen.

bøker fra trykkeriet

 

De første 50 bøker gikk til Kreftforeningen.  Tusen takk for støtten deres og ikke minst takk for veldig hyggelig samarbeid.

Hva er egentlig kreft til kreftforeningen

Boken har allerede funnet sine første lesere. Det var veldig stort for meg å se barna mine med boken. De har sett på bildene så mange ganger før og har vært så gode testlesere, men det var plutselig noe helt annet å bla i en ekte bok…

første lesere av boken Hva er egentlig kreft

 

Nå kan ”Hva er egentlig kreft?” bestilles hos de fleste Norske bokhandel eller direkte fra meg i min nye Herosa nettbutikk.

Gleder meg til å sette de første signaturene i boken og sende bøkene til dere.

 

 

[optinform]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply