Menu

Nye veier som formidler og forfatter

Ovasjonsprogram – Nå skal jeg virkelig satse for fullt!

I mars var jeg så heldig at jeg ble valgt ut som deltaker til ovasjonsprogrammet. Med dette kompetanseprogram vil kulturrådet bidra til at norske kunstnere  kan etablere en bærekraftig kunstnerisk virksomhet. Gjennom fire samlinger får jeg råd og støtte til å ordne alle mine ideer og planer for framtiden. Med hjelp av en fantastisk verktøykasse fra Leanbusiness skal dette bli til en ordentlig og gjennomførbar forretningmodell til slutt. Det var veldig inspirerende å møte andre kunstnere som vil leve av kunsten sin og jeg tror det er akkurat det startskuddet jeg trenger for å tørre å satse for fullt.

Ovasjon Sarah Herlofsen-Lean business

Den første store åpenbaringen var, at jeg ikke bare vil selge bøker men at min egentlige drøm er å jobbe mye mer med formidling og foredrag.

I løpet av de siste tre år har jeg allerede holdt mange foredrag til barn og voksne om tema kreft. Det er så utrolig givende å hjelpe med de vanskelige samtalene og jeg har alltid fått så fine tilbakemeldinger at jeg virkelig har lyst å reise mer rundt. Nå skal repertoaret bygges ut med arrangementer til tema allergi. Sammen med NAAF har vi søkt midler til en lesereise i lokale bilioteker til «Kultur og kake til barn». Og jeg krysser fingrene at vi får gjennomslag og jeg kan snakke med mine første barneskolebarn om allergi i løpet av sommeren.

Gjerne ta en kikk på min nye del av hjemmesiden: Foredrag Sarah Herlofsen

Sarah Herlofsen foredrag til barn

foredrag 3. klasse
Hva er egentlig kreft?

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å invitere meg til foredrag.

Jeg snakker til skolebarn om hvordan det er å leve med kreft i familien. Fra April 2019 snakker jeg også om hvordan det er å leve med allergi og hvordan vi alle kan bidra til å gjøre dette litt mindre frustrerende. Jeg tilbyr også foredrag til foreldre- eller pensjonistgrupper som ønsker å snakke om kreftsykdommen med barn og til helsepersonell som har behov for bilder til å forklare kreft på en god og uskummel måte.

Kontakt Herosa

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. I will not give your information to anyone else.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Leave a Reply