Menu

Faglig bakgrunn

Doktorgrad i biomedisin og stamcelleforskning

Sarah Herlofsen Forfatter


Min vitenskaplige bakgrunn er en doktorgrad i molekylær biomedisin fra det medisinske fakultetet ved Universitetet i Oslo. Jeg har arbeidet flere år innen human stamcelleforskning med nær tilknytning til klinisk anvendelse på nasjonalt senter for stamcelleforskning på Rikshospitalet. Her finner du en liste av mine vitenskaplige publikasjoner på PubMed.

Mastergraden fikk jeg som første deltaker av et nytt etablert tysk elitestudiet «biomedisin». Studiet var en kombinasjon av medisin og biologi med fokus på medisinsk relevant forskning. I tillegg har jeg studert filosofi på bachelor nivå med hovedfokus på vitenskapsfilosofi og etikk.

Jeg har erfaring i undervisning av elever og studenter og deltatt på mange nasjonale og internasjonale møter og kongresser. I den sammenhengen har jeg presentert prosjektene mine både på vitenskaplig og populærvitenskaplig måte. Slike formidlingsoppgaver har jeg alltid likt best. Derfor er det en stor glede at jeg kan reise så mye rundt og holde spennende foredrag til barn og voksne som ønsker å snakke om vanskelige temaer. Her kan du lese litt mer om foredragene jeg tilbyr.

Nå har jeg lagt forskningen litt til side for å bruke kunnskapene mine til å formidle vanskelige tema til barn på en fin og forståelig måte. Hvis du er interessert i flere detaljer av utdanningen min gjerne besøk meg på:  Sarah Roxana Herlofsen på LinkedIn.

 

DSC08144DSC08145  DSC08146 DSC08148

Leave a Reply