Menu

«Allergisk»

Allergisk-små helter i en verden full av farer-Sarah Herlofsen

Det er ikke alltid like lett å være allergisk. Å være den ene i klassen som ikke kan gjøre det samme som de andre. Som ikke kan spise den samme maten eller være med hjem til venner som har dyr. Den som får pusteproblemer, rennende nese eller utslett over hele kroppen.

Denne boka forklarer hva allergi egentlig er. Hvordan fungerer kroppen? Hva er en celle? Og hva er forskjellen på allergi og sykdom?

Hvis du synes det er urettferdig eller litt flaut å ha allergi, kan det hjelpe å lese Allergisk. Den passer godt å lese høyt fra, gjerne i klassen, og litt større barn kan fint lese den selv.

Spesielt morsom er de korte tegneseriene i boken som tar oss med i kroppen og viser kaoset som oppstår når et allergen har sneket seg inn.

Boken «Allergisk» er utgitt på Spartacus forlaget i april 2019.

Cover allergisk-sma-helter-i-en-verden-full-av-farer

Ønsker du en liten hilsen i boken til din personlig superhelt?

Her kan du bestille en signert utgave direkte fra forfatteren:

Herosa butikk

Kontakt Herosa

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website. I will not give your information to anyone else.

hva-er-egentlig-allergi-takk-for-inspirasjon-til-barnebok

Tusen takk til alle som sendte inn spørsmål og innspill til bokprosjektet!

Tusen takk for forfatterstipend fra Norsk faglitterær forfatterforening(NFFO) og til Norsk Kulturråd som støttet produksjonen. Hjertelig takk også til fagrådgivere fra Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) som har vært med i manusutviklingen.