Menu

Bokprosjekter

Velkommen til min prosjektside!

Picture4

Her kan du lese om aktuelle bokprosjekter.

Jeg har utviklet et konsept for en serie med fagbøker til barn som skal behandle forskjellige sykdommer. 

Jeg har et spesielt ønske om å forklare litt kompliserte tema, som ofte er vanskelig å snakke om for pårørende, f.eks. kreft og allergi. Serien heter «Jeg vil forstå-Barns spørsmål om kroppen» Bøkene er en kombinasjon av biologiske fakta og svar på barns egne spørsmål som jeg samler fra barnefamilier. Bøkene skal være et verktøy for familier, barnehager, skoler og helseinstitusjoner for å snakke om sykdom og kroppen med barn på en hyggelig og forståelig måte.

Boken «Hva er egentlig kreft?» ble lansert på Rikshospitalet i Mai 2016. Den er tilgjengelig i alle Norske bokhandel og kan bestilles med signatur direkte fra forfatteren her på hjemmesiden. Klikk på boken for å lese mer om prosjektet og personene bak. Her kan du også bla i boken for å få et første inntrykk:

bildebok kreft

Hva er egentlig kreft?

Vil du følge boken eller bloggen? Fyll inn e-postadressen din, så får du varsel om nye innlegg.

Ikke-Spam garanti! Jeg deler ikke adressen din og sender bare prosjektrelaterte informasjoner.

Boken   «Hva er egentlig allergi?»  er under utvikling og skal utgis i 2017/2018. Gjerne se på prosjektsiden og send meg deres spørsmål og innspill:

Hva er egentlig allergi-liten-Herosa 

Veldig koselig at du har funnet frem! Det hadde vært flott å vite mer om mine gjester så gjerne send meg en liten hilsen i kommentar feltet:

 

Leave a Reply

Vi har kampanjepriser på boken "Hva er egentlig kreft?"- Sjekk ut butikken