Menu

Jippieh jeg er barnebok forfatter! Stipend fra NFF

Jeg er utrolig takknemlig for stipend fra Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF) og støtte fra kreftforeningen!

Picture9

Første prosjektet mitt skal være en barnebok om kreft! Det var en stor lettelse å se at folk tror på meg og ideen til å lage bøker som faktisk betyr og forandrer noe. Nå kan vi virkelig få dette til! Jeg har fått  forfatterstipend fra NFF, som gir meg muligheten til å bruke tiden min til å etablere meg som forfatter. Selv om jeg allerede har publisert flere vitenskaplige artikler blir det veldig spennende å gi ut min første bok! Den skal handle om kreftsykdommen og passer til barn som enten har kreft selv eller opplever kreft i familien. Dette er så utrolig viktig og jeg er takknemlig for alle som vil støtte meg på veien! Gjerne se på prosjektsiden min: Barnebok kreft

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

One Response to “Jippieh jeg er barnebok forfatter! Stipend fra NFF

Leave a Reply

Sommerferiemodus: signerte bøker vil bli sendt ut etter ferien i august. Hvis du trenger boken raskt, så finnes den på lager i alle Norske nettbokhandel (Ark, Tanum, Norli etc)